Välbehövligt

Påsklov. Så välbehövligt. Började lovet med Saltärna där jag hade det hur bra som helst, trots att det var väldigt kyligt. Nu befinner jag mig i Västervik. Har vandrat runt på blåsiga stan idag och tittat runt i en hel del mysiga butiker. Ikväll blir det kalas. Det ska bli mycket trevligt. Och på tal om ingenting är jag ganska stolt över att jag knappt suttit och degat framför någon dator på länge. Det måste vara nyttigt. Kan man inte vara nyttig med sina matvanor under påsken så kan man ju alltid nöja sig med det...


Inte nog med att det är långfredag...

...nej, idag har även min kära mamma fyllt år! Eller rättare sagt, hon fyller år idag. Dagen är ju ännu inte slut. Men snart så bär det av till sängen ändå. Är fortfarande lite trött från gårdagen då vi hade överaskningsfest för mamma. Var dock bara med i början, men det räckte mycket väl. Att man kan vara så nervös inför en fest är nästan obegripligt. Okej, där överdrev jag något. Men ärligt talat vågar jag knappt tänkta på hur jag skulle reagera om jag kom hem efter skolan och blivit välkomnad av massor med folk och sång. Nog om det. Mamma blev väldigt överraskad och glad. Kul!
Imorgon bär det av till Saltärna, som nog måste vara ett av de finaste ställen jag satt min fot på. Känner mig dock lite hängig. Hoppas inte att jag drabbats av något förkylningsvirus. När det är lov och allt.
Nej, nu ska jag lägga mig och läsa. Precis sådant man ska ägna sin tid åt på loven. Godnatt. Och åter igen: GRATTIS MAMMA! Du är bäst, glöm aldrig det.


Ni trodde man kunde svika kärlek

Söndagar är ju sådär härligt slappa. I alla fall när man undviker att tänka på allt som man verkligen borde göra. Då blir allt himlans lätt. Det ska jag nog fortsätta med. Hitills denna dag har jag läst gamla tidningar, varit och handlat och verkligen gjort... ingenting. 
Nu strömmar Håkan Hellströms ljuva stämma i öronen. Eller ljuv var väl lite att ta i. Men musiken. Mums. Har en känsla av att jag unvikit något underbart. Nej, nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. Och skriva ett vettigt CV. Vore bra att ha ett jobb i sommar. Inte bara bra. Till och med ett måste. Usch, vad måsten är jobbiga.
Förresten så hade jag och Malin vår första spelning igår.  Det gick väldigt bra. Men stundvis blev det också lite fel. Men det hör nog till. "En doft av fiol". Haha, ja. Kul var det!


Dagens upptäckt

Toffeldjur är inget vackert djur.

Don't want you to wake up

image78

Kan inte förstå vart tiden tar vägen. Bara tre skolveckor kvar till påsklovet. Och sportlovet tog ju precis slut. Känns det som. Nej, tiden har aldrig varit min vän. Fast, visst. Påsklov ska ju bli väldans skönt. Men innan dess ska det hinnas med ungefär två prov i veckan. Men, det ska nog gå fint.
Helgen har varit mycket, mycket skön. Har mestadels spenderat den med min vän Malin. Fotografen Malin, som fotat bilden ovan. Hon är bra hon, Malin. Utan henne vore jag som kaffe utan mjölk. Faktiskt. Och det är inte alls gott.

RSS 2.0