Ovanligt bra måndag-efter-lov-måndag

Puh. Så var första dagen efter lovet avklarad. Och det med fotografering, musikalövande, utebliven engelska, pianolektion och skönt sjungande hos Gabriella. Som i och för sig håller hus på Kulturskolan.
Nu har jag skrivit klart alla texter som ska vara med i vår lilla tidning som vi själva ska tillverka på Textkommunikationen. Det ska bli riktigt spännande. Det saknas bara bilder. Men det ordnar sig förhoppningsvis.
Tog mig ut i mörkret för att köpa nya Elle förut, men märkte till min fasa att de sega affärerna inte fått in den. Så det blev keso istället. Nästan lika bra.
Imorgon börjar jag inte förens kvart över nio. Tänk vad en timma på morgonen kan göra. Nej, nu ska jag nog ta och varva ner. Kaffet har gjort sin verkan, så får se hur det blir med det. Godkväll!

Dagens hjälte

Jag säger bara Björn Gustafsson.

Onsdag med både vofflor, bowling och spa

Idag har jag haft en mycket trevlig dag. Den började med att jag snoozade i ungefär en timma, sedan bar det av ner till a6 med syster, där vi köpte en fin klocka till henne, och förberedde oss lite inför imorgon, Alla hjärtans dag.
Sedan blev det bowling. Ja. Bowling. Helt fantastiskt roligt. Jag siktade in mig på att inte komma sist, som jag nästan alltid gör när det gäller sådant som har med sport (om bowling nu är sport) att göra. Och, vad händer då? Jag vinner. Visserligen var jag äldst på vår bana, men den saken spelar egentligen ingen roll. Det gick liksom på räls, eller på bana kanske man snarare ska säga.
Efter detta åkte vi hem för att få i oss lite mat, som dessutom var ljuvlig, och sedan gick vi en sväng runt Rocksjön. Mitt i vår promenad vandrade vi in på a6 för att handla. När vi tillslut kom hem åt vi igen. Sedan tände vi en massa ljus och hade hemma-spa.
Så nu ligger jag här, alldeles matt av att tänka på vad mycket jag faktiskt gjort idag, med alldeles mjuka, lena kinder. Ätit vofflor har det också hunnits med. Vad jag noterat idag, är att det där med att stiga upp tidigt för att hinna med saker faktikst inte är speciellt nödvändigt. Jag tycker jag lyckats ganska bra ändå.

Men nu måste det faktiskt sovas. Godnatt!

Onsdag

Vad är det som har hänt? Alla dessa bilder på kläder. Det är inte nyttigt. Jag får trösta mig med att det snart är lov. Och då ska jag ta mig sjutton skriva något vettigt. Tills dess får det duga med att längta till våren.
Kanske borde påpekas att det inte är jag som stapplar fram på bilden (humorn är i alla fall på topp). Nej, Karen Walker-visning är det. Klänningen skulle jag inte direkt tacka nej till.


image69

RSS 2.0