Äntligen en bra...

...film. Igårkväll såg jag, Malin och Linn The notebook. Om du inte har sett den, så har jag ett bra tips till dig: gör det! Nu märkte jag också att jag har denna film hemma. Vilken underbar upptäckt, då kan jag ju se den flera gånger. Åh, vad intelliget det lät. Nej, nu måste jag ta tag i mina studier. Ikväll blir det nämligen lite "barnkalas", och det vill man ju inte missa. Så, nu gäller det att plugga på. Ungefär 20 kilo böcker ligger på mitt skrivbord. Det ser väldigt läskigt ut. Det gäller att få bort dem snabbt som ögat.



image36


I brist på annat

Mitt horoskop ser ju väldigt trevligt ut. Inte.
Jungfrun
Du känner dig inte särskilt energisk och fram till 26/9 orkar du knappt med vardagen, och absolut ingenting extra. Även kärlekslivet känns tamt. Sedan börjar du känna dig mer inspirerad. Sport och motion kan göra att processen går snabbare. Dans ger dig också nya krafter.
kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 4


 


När man egentligen borde kolla på löv...

.. gör man allt annat för att undvika just detta. Naturkunskapsläxa tills imorgon, och jag har varken tid eller lust med detta. Snark. Det enda jag vill göra nu är att kolla Desperate housewives och sova. Men, nu ska jag försöka få det här överstökat. Hagtorn har djupt flikade, gröna blad. Intressepilarna strömmar verkligen fram.

Jag hade ingen aning om att Jönköping kunde vara såhär vackert

Har haft en mycket fin lördagskväll: god mat, en massa skratt och... kortspelande.

Jag var ute och gick i morse (det vill säga tjugo över tio, men det är väl morgon det med?). Solen sken och allt var så vackert. Det kändes nästan overkligt. Jag såg en massa fåglar (som jag egentligen inte är så förtjust i,  men idag tyckte jag nästan att de var fina), flugsvamp och gula löv. Jag mötte även några trevliga små typer, mest små söta gamlingar, det är väl mest de som är ute så tidigt på lördagsmornar. Nu ska jag komma till sak.
Vad jag ville säga med detta är att: Vad Jönköping kan vara vackert!

Harmoni

Andas in, andas ut. Har varit på yoga idag, så jag är helt harmonisk, lugn och helt... slut. Även om det inte var så  jobbigt egentligen, så blev man väldigt trött. Det kan ha berott på att man hela tiden blundar... ja, så kan det ha varit.
Vilken härlig dag det har varit idag föresten. Halv tio till tolv. Helt lagom, är min åsikt. Men, nu är det helg. Kan det bli bättre?

Harmoni / Emma


Tillbakablick - helgen

Har inte skrivit på några dagar nu, så jag kände att det var något som fattades. Jag tänker inte skriva något som är intressant eller något sånt (vilket man gör väldigt ofta),det är jag alldeles för trött för. Jag tror att jag håller på attt bli sjuk.. Helgen har varit bra i alla fall. Det enda negativa måste vara att den gick väldigt fort...
I fredags var det lite kalas för mig, hos mig. I lördags var det släkt-födelsedagskalas, och igår.. åkte jag Gokart! Trodde aldrig att jag skulle nämna detta fenomen i min blogg, men där ser man vad som kan överraska en! Det var väldigt roligt om inte annat! Jag känner mig nästan lite peppad till att ta körkort...
Nej, nu ska jag kolla på tv. Det går så bra tv-program vid den här tiden, runt sju alltså. Not!


Mozart - vilken härlig man!

Ska nu använda min långa håltimma (som snart är slut, eftersom vi åt ute..) till att skriva en recension om filmen Amadeus. Jag känner mig otroligt motiverad (not). Skoltrött redan. Hur lyckas man?


Textkommunikation

Hade varit underbart, om inte lektionen var två och en halv timma lång, och på eftermiddagen. Hurra, jag känner mig så levande.

Underbar och älskad av alla

Den här filmen måste jag se inom snar framtid. Verkar mycket lovande, se trailern.

Ny favorit

Eller gammal kanske? Outfits.se, väldigt roligt och väldigt fånigt. I alla fall lite fånigt, men det är bara kul.

Jag kommer nog aldrig att börja gilla fotboll

Ikväll har jag varit hos vänner, vuxna vänner, vänner till familjen och haft det väldigt trevligt. Ätit gott, och mycket och.. kollat på fotbollen. Sverige mot Danmark (så mycket hängde jag med). Det var som sagt väldigt trevligt, men fotbollen... jag har aldrig riktigt förstått nöjet i det. Är det inte lite överskattat? Visst är det lite spännande sådär, nästan lite stressande när folk i ens omgivning skriker och hojtar, men, överskattat var ordet.
En trevlig kväll var det i alla fall. Så, nu är lördagen snart över. Helgerna går alldeles för fort. Imorgon måste jag öva pianoläxor och annat. Jag ska även hinna med en sväng ner till almogemarknaden och kolla på film. Åh, livet är hårt.

Igår var det Håkan Hellström som gällde. Det var mycket bra! Han verkar vara en underbar människa, Håkan. Göteborg kanske man skulle flytta till.


Konsten att vara negativ på ett underhållande sätt

Om det ändå var så när man själv är negativ.. Fast då hade det ju inte varit negativt. Nog om det! Jag har kommit på vad jag behöver (även kallat vill ha) just nu. Nemibok nummer 5. Jag tänkte nämligen börja samla. Jag har redan en bok, det är en mycket bra början. Den femte ser bara så.. inbjudande ut. Kolla in den bara, nedan.
Idag har jag varit på a6 och köpt presenter till Pappa som fyller år imorgon. Förutom att pappa fyller år så blir det Håkan Hellström. Jag som inte är något fan direkt, men kul ändå. Göteborg liksom.

Jag har funnit höstmusiken. Den jag kommer att lyssna på i höstrusket, och som även nu värmer i den milda kylan (hum). The magic numbers. Som snickerskaka för öronen, ungefär.

image35

The Police i Globen

image34

Oh yes. Det var lika coolt som det låter. Mäktigt var ordet! Om det ens räcker.. Och Sting. Hur kan man vara så snygg och stilig när man är.. gammal? Fräsh var ordet för honom. Och så totalt grym, vilken röst! Trummisen, helt.. fantastisk. Oooh! Gitarristen var verkligen i gasen, lite väl. De spelade ALLA bra låtar, bara det!
Jag kan inte förklara detta med ord (vad fånigt det där lät), men det känns härligt att kunna säga att man har sett The Police live.

Igår natt fick jag en liten kusin! Måste nämna det. Oh, jag är så glad! Och nästa vecka får jag se det lilla knytet.

RSS 2.0